Meest recente reacties

07.11 | 15:06

Wat een keuze aan 2e hands boeken. Dank voor het warme onthaal, ik kom zeker nog eens langs.

15.10 | 06:31

Prachtig initiatief
Zo meer moeten te vinden zijn

07.02 | 11:06

En dan komt je op de eerste etage ineens tientallen Folio Society boeken in uitmuntende kwaliteit tegen die je al jaren zoekt.

Deel deze pagina

Overzicht boeken van vandaag

Open de lijst in Excel en zoek (CTRL+F)
* Filters zijn vrij te gebruiken in Excel*
Niet gevonden wat je zocht? Geen nood! In onze winkel zijn nog veel meer boeken die nog niet op de lijst staan. Let op: Deze lijst is niet dynamisch maar de beschikbaarheid veranderd natuurlijk wel continue.Alle soorten boeken

100.000+ boeken uit voorraad om lekker tussen te snuffelen.

Bovin deze pagina kunt u een deel van de boeken vinden  in de download list die we reeds in de inventaris hebben genomen maar er zijn er nog veel meer!

Kom rustig langs en neem je tijd; online bestellen/reserveren kan natuurlijk maar lang niet alles staat online,

In een gezellige en huiselijke sfeer en onder het genot van een lekker koffie kan je heerlijk komen snuisteren tussen tienduizenden boeken en strips. Maar in verband met Corona is het even niet mogelijk. Thuis snuffelen in een selectie kan natuurlijk ook. Download hier de laatste lijst

Zoek je al jaren naar een bepaald boek? Of wil je enkele meesterwerken toevoegen aan je collectie? Het aanbod is de moeite waard. Je vindt er tweedehandswerken en nieuwe boeken. Snuffelaars uit oa Geraardsbergen, Wetteren, Dendermonde, Brussel, Gent, Sint Niklaas, Kruibeke en zelfs Nederland gingen u al voor.

Literatuur, non-fictie, nobelprijs winnaars, thrillers, reizen, naslagwerken, antiquariaten, kookboeken, peuterboekjes, hobbyboeken en diamond paintings: hier gebeurt het!

Met voor iedere boekenwurm wat wils. Populaire jeugdreeksen als Harry Potter, Tiny en Geronimo Stilton doen het bijvoorbeeld altijd goed. Net als bekende Vlaamse thrillerauteurs als Pieter Aspe en Luk Deflo. Maar ook van andere bekende en minder bekende binnen- en buitenlandse schrijvers vind je hier de mooiste werken terug.  Staat een boek niet in de winkel dan kan er nog wel een exemplaar in ons magazijn staan, de winkelruimte is immers niet onbeperkt. Vraag dus gerust of download het overzicht met direct beschikbare boeken!

We hebben van Aaf Brandt Corstius via, o.a.. Appie Baantjer, Cassandra Clare, Cathy Kelly, Celeste de Blasis, Charles Dickens, Henning Mankell, Hans Cristian Anderson, Hugo Claus, Iris Johansen, J.K. Rowling, Jamie Oliver , Jef Nys, Jerry Cotton, Jill Mansell, Jude Deveraux, Karin Slaughter, Kathy Reichs, Leni Saris, Nora Robert, Patricia Cornwell, Piet Huysentruyt, Pieter Aspe, Robin Cook,  Stephen King , Tess Gerritsen, Willy Van Der Heide tot Willy Vandersteen & Zoran Zivkovic op de planken staan. Voor ieder genre is er dus wel iets te vinden.

Voor verzamelaars van stripalbums én voor kids is het Snuffelhoekje een klein paradijs. De avonturen van o.a. Suske en Wiske, FC De Kampioenen, Kiekeboe, Kuifje, De Rode Ridder, Jommeke, Urbanus en Nero beleef je hier vaak voor een prikje. Met veel keuze uit recente uitgaven, maar met wat geluk vind je hier ook een zeldzaam gesigneerd ex-libris exemplaar of een eerste uitgave in perfecte staat.

We werken nog aan een afdeling voor koken (technieken, ingrediënten, recepten, wijn, bier, ect) maar er zijn inmiddels al enkele duizenden titels beschikbaar in dit genre.

Veel leesplezier!

 Meer info via: boeken@snuffelhoekje.be

Hans van Berkel

Kan ik ook boeken brengen of inruilen?

Team Snuffelhoekje.

Dag Hans, Natuurlijk kan dat! Kom rustig langs en breng je boeken mee!

Audrey C

Team Snuffelhoekje.

Dag Audey. Uiteraard hebben we boeken van Aspe en Coppers. Kijk eens onder "boeken"op de website waar we regelmatig een overzicht plaatsen. 

Hallo hebt u boeken van aspe te koop of toni coppers ?

unsplash